Україна

Новини і публікації

Конференція HotEnergy «Енергоефективність готельної інфраструктури та комерційної нерухомості»

У конгрес-готелі «Пуща» (м.Київ, Пуща Водиця, вул. Юнкерова, д. 20) відбудеться конференція HotEnergy 2014 на тему «Енергоефективність готельної інфраструктури та комерційної нерухомості».

Сайт конференції: http://rencentre.com/hotenergy.

1 липня 2014 в секції «Практична реалізація проектів з підвищення енергоефективності інфраструктури комерційної нерухомості» співробітниками представництва Mitsubishi Electric в Україні буде виконаний доповідь «Енергоефективні технології Mitsubishi Electric для зниження енергоспоживання комерційної нерухомості. Сучасний досвід в Україні ».

На конференції буде виставлений стенд з обладнанням Mitsubishi Electric і будуть проведені презентації діючих в Україні об’єктів, опалювальних тепловими насосами. На стенді можна буде отримати рекламно-технічну документацію та консультації щодо зниження споживання енергії комерційною нерухомістю: готелями, ресторанами, магазинами, офісними будівлями.

Листівка «Технології Mitsubishi Electric для підвищення енергоефективності готельної, торгової та комерційної нерухомості».

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0