Україна

Новини і публікації

З 1 січня 2017 року Climaveneta S.p.A. і RC Group S.p.A. стануть частиною компанії Mitsubishi Electric Hydronics & IT Cooling Systems S.p.A.

З 1 січня 2017 року Climaveneta S.p.A. і RC Group S.p.A. стануть частиною компанії Mitsubishi Electric Hydronics & IT Cooling Systems S.p.A.

Москва, 28 грудня 2016 р. Корпорація Mitsubishi Electric заявила про злиття Climaveneta S.p.A. і RC Group S.p.A., дочірніх підприємств MELCO Hydronics & IT Cooling S.p.A., з компанією Mitsubishi Electric Hydronics & IT Cooling Systems S.p.A. (Далі – MEHITS). Рішення вступить в силу з 1 січня 2017 року.

За рахунок угоди корпорація Mitsubishi Electric має намір досягти синергетичного ефекту і посилити глобальну присутність на ринку комерційних систем опалення, вентиляції та кондиціонування повітря (ОВК). Особливий інтерес у цьому зв’язку становить ринок ОВК в Європі, який є для корпорації другим за значимістю після Японії. Очікується, що злиття буде сприяти сталому зростанню продажів, підвищення конкурентоспроможності та збільшення присутності корпорації на ринку чиллерів, зокрема в IT-секторі.

 

Об’єднання Climaveneta S.p.A. і RC Group S.p.A. під брендом Mitsubishi Electric.

 

Про компанію MELCO Hydronics & IT Cooling Systems S.p.A. (MEHITS)

MEHITS займається проектуванням, виробництвом і продажем устаткування для комерційних систем опалення, вентиляції та кондиціонування повітря, які застосовуються в промисловості і IT-секторі.

  • Провідна частка європейського ринку чиллерів і сильний бренд, який користується довірою клієнтів завдяки високій якості продукції.
  • Експерт в області виробництва спеціалізованого обладнання, зокрема систем кондиціонування повітря для серверних приміщень, – одного з основних напрямків роботи компанії.
  • Енергозберігаючі технології, низький рівень шуму, чудове інженерне виконання і висока продуктивність, а також можливість кастомізації продукції і її швидкої доставки.
  • Системні рішення, такі як дистанційний контроль роботи обладнання ОВКВ.

Карло Гросси, призначений президент і головний виконавчий директор MEHITS, головний виконавчий директор і віце-голова Правління Climaveneta S.p.A. і RC Group S.p.A. (MELCO Hydronics & IT Cooling S.p.A.): «Ми раді почати 2017 рік з важливих змін. Ми пишаємося тим, що нам випала честь працювати під торговою маркою Mitsubishi і її логотипом з «трьома діамантами». Будучи однією з компаній групи Mitsubishi Electric, ми беремо на себе зобов’язання дотримуватися високих морально-етичних принципів і стандартів якості та інновацій. Ми станемо спеціалізованим центром комерційних систем опалення, вентиляції та кондиціонування повітря, а також чиллерів для IT-сектора ».

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0