Україна

Новини і публікації

VRF-системи Mitsubishi Electric PUCY-P YKA

Компанія Mitsubishi Electric розширила модельний ряд мультізональних VRF-систем PUCY-P YKA (тільки холод) трьома моделями PUСY-P1400YSKA-A, PUСY-P1450YSKA-A і PUСY-P1500YSKA-A потужністю 152, 160 і 168 кВт відповідно.

Складові блоки PUCY-P1400, 1450, 1500YSKA повинні бути зібрані тільки з модулів модифікацій PUCY-P YKA.TH-R1. В інших складових блоках допускається комбінувати модифікації PUCY-P YKA.TH і PUCY-P YKA.TH-R1.

Цільова температура випаровування VRF-систем Mitsubishi Electric PUCY-P YKA може бути підвищена з 0ºС (стандартний) до + 4ºС, що збільшує продуктивність по явною теплоти і забезпечує комфортне охолодження.

Сумарна настановна потужність внутрішніх блоків в VRF-системах Mitsubishi Electric PUCY-P YKA може бути збільшена до 200% (для того, щоб задіяти цю можливість, слід проконсультуватися з постачальником устаткування).

Завдяки застосуванню переохладителя в зовнішньому блоці Mitsubishi Electric PUCY-P YKA знижуються гідравлічні втрати у фреонопроводов і мінімізується заправка холодоагенту. Як разветвителей використовуються Т-образні трійники.

У конструкції зовнішніх блоків передбачений ізольований відсік для компресора, що істотно зменшує рівень шуму зовнішнього агрегату в усіх напрямках.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0