Україна

Новини і публікації

Вийшла нова версія програми Maintenance Tool 5.30

Тепер робочі параметри можна дивитися не тільки в класичному або табличному вигляді, але також у вигляді анімованих гідравлічних схем.

Анімація виконує не тільки естетичну функцію, але і несе важливе смислове навантаження. Вона показує, в яких ланцюгах рухається холодоагент, в якому напрямку, які ланцюга «глухі» в даному режимі, на яких елементах повинен бути перепад температур. Це не тільки зручна візуалізація, яку оцінять нові партнери, але також підказка для фахівців і професіоналів, знайомих з обладнанням Mitsubishi Electric.

Відкрити анімований GIF

Додатково в новій версії програми реалізований моніторинг побутових і напівпромислових кондиціонерів серій «M» і «Mr.Slim». Для цього необхідно придбати з’єднувальний комплект M21EC0397.

У планах подальшого розвитку програми намічені ще кілька цікавих функцій: автоматична перевірка при пуско-налагодження, автоматичний пошук несправностей та ін.

Для того щоб отримати нову діагностичну програму, надішліть запит в «Міцубісі Електрик (УКР)» по електронній пошті denis.shvey@mer.mee.com.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0