Україна

Новини і публікації

Вентиляційні установки Lossnay та програма IQ Energy

Ми вже писали, як зекономити 3 000 EUR з тепловими насосами MitsubishiElectric в рамках програми IQ energy.

Ще одна технологія компанії Mitsubishi Electric, яка відповідає європейським стандартам енергоефективності й дозволяє отримати грантову суму, – це побутові й напівпромислові припливно-витяжні вентиляційні установки Lossnay Mitsubishi Electric: вони дозволяють заощаджувати до 70% витрат на нагрів повітря у приміщеннях і теж входять до Каталогу технологій IQ energy (розділ «Вентиляція. Рекуперація»).

Плюси технології не тільки в енергозбереженні – це також підтримання балансу вологості, комфортний розподіл повітря та захист від забруднення і шуму.

В установках Lossnay встановлений запатентований рекуператор власної розробки, де припливне і витяжне повітря обмінюються теплотою і вологою. Взимку повітря, що подається в кімнату, підігрівається і зволожується теплим повітрям, яке видаляється з кімнати. Влітку повітря аналогічно частково охолоджується та осушується.

Повітря- та вологонепроникний рекуператор, що забезпечує повне розділення каналів витяжного та припливного повітря, ефективний для рекуперації теплоти приміщень з підвищеним тепловиділенням і вологістю (наприклад, кухні та ванної кімнати).

  • Вирівнювання кількості витяжного та припливного повітря (а це збільшує ефективність вентиляції) здійснюється за рахунок сучасних відцентрових вентиляторів з підвищеним статичним тиском.
  • Матеріал з якого виготовлений теплообмінник, запобігає проникненню через вентиляційні канали у приміщення вуличного шуму, поглинаючи звукові хвилі.
  • Папір теплообмінника має спеціальну обробку для запобігання передачі забруднюючих речовин з витяжного каналу до припливної гілки системи.

Вентиляційні установки Lossnay безперешкодно можна об’єднувати з кондиціонерами напівпромислової серії для комплексної кліматизації приміщень.

З технологіями  Mitsubishi Electric  ви економите на витратах, а не на комфорті!

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0