Україна

Новини і публікації

Сертифікація EUROVENT обладнання для систем кондиціонування повітря модельного ряду City Multi

21 жовтня 2015 компанія Mitsubishi Electric отримала диплом №: 15.10.006, виданий компанією Eurovent Certita Certification SAS, який підтверджує, що обладнання для систем кондиціонування повітря зі змінною витратою холодоагенту (VRF) модельного ряду City Multi PUHY-P * YKB-A1 успішно пройшло сертифікацію за стандартом OM-15-2013.

Починаючи із зазначеної дати, компанія Mitsubishi Electric може розміщувати у своїх брошурах і каталогах посилання на список моделей VRF систем, сертифікованих за програмою EUROVENT.

Дана програма передбачає проведення випробувань устаткування в незалежних лабораторіях за затвердженими методиками і на підставі діючих стандартів. Зокрема, при тестуванні зовнішніх блоків VRF систем з повітряним охолодженням конденсатора перевіряються наступні робочі параметри:

  1. Продуктивність системи при стандартних умовах в режимі охолодження
  2. Продуктивність системи при стандартних умовах в режимі нагріву
  3. Коефіцієнт перетворення енергії в режимі охолодження EER,
  4. Коефіцієнт перетворення енергії в режимі нагріву COP,
  5. Рівень звукової потужності, дБ (А)

Всі параметри замірялися при умовах, що визначаються європейським стандартом EN14511-2013:

для EER: зовнішня температура + 35 ° С, внутрішня – + 27 ° С, для COP: зовнішня температура + 7 ° С, внутрішня – + 20 ° С.

До зовнішнього блоку підключалися 4 внутрішніх блоків канального типу, які працювали із завантаженням 100% від номінальної продуктивності.

Отриманий диплом про сертифікацію модельного ряду PUHY-P * YKB-A1 це перший з планованих компанією Mitsubishi Electric програм сертифікації інших моделей класу VRF, які в даний час проходять аналогічні випробування в незалежних лабораторіях.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0