Україна

Новини і публікації

Нова перемога серії Design Inverter MSZ-EF

Кондиціонер Mitsubishi Electric MSZ-EF серія Design був створений за запитом італійського відділення компанії, де дизайн виробу є необхідною умовою його успіху на ринку. У 2011 році ця модель була удостоєна престижної нагороди iF Product Design Award в номінації «кращий дизайн».

А в кінці минулого місяця нова модифікація MSZ-EF VE2 довела свій чудовий дизайн, отримавши престижну світову премію в галузі технічного дизайну – Red Dot Design Product 2015. Премія присуджується європейським інститутом Design Zentrum Nordrhein Westfalen, який знаходиться в Німеччині в м Ессен. Серед критеріїв оцінки – бездоганна якість, функціональність, ергономіка і, зрозуміло, видатний дизайн.

«Цього року у нас рекордна кількість заявок, майже 5000 – колосальний обсяг роботи для членів журі, які оцінювали кожен продукт і його унікальність у відповідності з найвищими стандартами. Лауреати Red Dot Award: Product Design +2015 продемонстрували виключно високі досягнення і заслужили свій успіх у найбільшому в світі змаганні дизайнерів », – відзначає глава Red Dot доктор Пітер Цек (Peter Zec).

Ми раді, що системи кондиціонування Mitsubishi Electric не тільки функціональні, зручні та ефективні, але і мають високу оцінку з точки зору дизайну.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0