Україна

Новини

Новини і публікації

Архів новин:

Виберіть Дата
Опубліковано нову книгу російською мовою з проектування та сервісного обслуговування кондиціонерів побутової серії «М-серія: Технічні дані 2022» (холодоагент R32 та R410A).
Опубліковано нову книгу російською мовою з проектування і сервісного обслуговування кондиціонерів побутової серії «М-серія: Технічні дані 2021» (холодоагент R32 і R410A).
Розміщено нову книгу російською мовою з проектування мультізональних HVRF-систем «CITY MULTI HYBRID R2».
Брошура російською мовою з проектування, встановлення та налаштування контролерів фреонових секцій припливних установок PAC-AH125 / 140/250 / 500M-J.
Oпубліковано нову книгу російською мовою з проектування мультзональних VRF-систем «CITY MULTI: Технічні дані 2019» (серія G7 Next Stage, холодоагент R410A).
Нова серія зовнішніх блоків для мультізональних систем CITY MULTI PUMY-SP від ​​компанії Mitsubishi Electric Corporation представлена ​​моделями холодопродуктивністю 12,5, 14 і 15,5 кіловат з однофазним і трифазним електроживленням.
Діюча в країнах Європи Директива по енергоефективності будівель (Directive on the energy performance of buildings, EPBD) - основний законодавчий інструмент підвищення енергетичної ефективності будівельної індустрії Європейського союзу. Документ розроблений для виконання вимог Кіотського протоколу щодо зменшення викидів вуглекислого газу в атмосферу.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0