Україна

Новини і публікації

Новий додаток ME Engineer

Додаток ME Engineer розроблено спеціально для роботи на мобільних пристроях. Монтажні організації та сервісні інженери мають можливість легко отримати доступ з мобільних пристроїв до найактуальнішою і докладної інформації по системам кондиціонування, опалення і вентиляції Mitsubishi Electric.

Функціональні можливості: опис кодів помилок, опис індикації світлодіодного індикатора зовнішнього блоку City Multi, розрахунки кількості дозаправляються холодоагенту, розрахунки характеристик термисторов, опис dip-перемикачів, інформація про конвертері для управління через Інтернет (Wi-Fi інтерфейс), зчитування штрих-коду, а також прямі посилання на технічну документацію.

Періодичні оновлення програми ME Engineer додають нові функції і актуальну технічну документацію.

Вміст екрану оптимізується відповідно до дозволу екрану мобільного пристрою.

Для спрощення доступу до часто відвідуваних розділів передбачена можливість додавати сторінки в список уподобань.

Якщо у Вас не виходить знайти інформацію в додатку ME Engineer, то в розділі «Контакти» Ви знайдете контактну інформацію для зв’язку зі службою технічної підтримки Mitsubishi Electric.

Додаток ME Engineer надає користувачеві можливість вибору мови і країни, де розташовується офіс Mitsubishi Electric, який здійснює технічну підтримку в обраному регіоні.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0